Wat zou een uur extra per dag jou waard zijn? 500 euro, 5.000 euro? 500.000 euro?

We leven in een tijdperk waar alles mogelijk is. Het leven is maakbaar. Alles is een keuze. We kunnen ons eigen leven beïnvloeden.

Onze grootste vijand is het element waar niemand een invloed op heeft: tijd.

Of toch wel? Tijd is een emotie. Soms gaat het voor je gevoel langzaam, soms gaat het snel. We hebben invloed op onze emotie dus kunnen we daarmee ons gevoel voor tijd ook beïnvloeden?

Wanneer gaat voor jou de tijd langzaam? Bijvoorbeeld wanneer je opstaat voordat iedereen opstaat om alvast het werk te doen wat er moet gebeuren? Of wanneer je je voor een bepaalde periode offline gaat? Doe dat meer!

En nog een tip: als je iedere ochtend een uur eerder opstaat als dat je normaal zou doen, dan heb je 365 uren extra in een jaar. Dat zijn 15 dagen. Dat kost geen 500 euro, geen 5.000 euro en zelfs geen 500.000 euro. Het is helemaal gratis!

X Myrthe

 

 

p.s. deze week heb ik de Online Masterclass gelanceerd #onetickettofreedomplease. Johan schrijft: Ik ken Myrthe als iemand met super veel energie. Ze helpt mij om te blijven focussen en om mijn dromen waar te maken. Door haar begeleiding zet ik nu de stappen die ik al lang wilde maar niet durfde te zetten.

Wil jij dat ook? Check hier voor meer info >> Online Masterclass

 

p.p.s. Twijfel je of de Online Masterclass wel echt iets voor jou is? Plan dan een gratis en vrijblijvende Clarity Call in. We kijken samen waar je staat, waar je naartoe wilt en of de Online Masterclass jou daarin kunt helpen. Selecteer de datum waarop het jou uitkomt en ik spreek je dan 🙂

Ebook Decision Maker popup

Klaar met het 9-tot-5 leven?

Neem de beslissing om het anders te gaan doen. Download het grats e-book

You have Successfully Subscribed!