Video

Een brief aan mijzelf - 1 jaar later

Op 25 februari 2019 schreef ik een brief aan mijzelf voor een jaar later. Het is nu begin maart 2020 en ik heb de brief geopend. Bizar hoeveel dingen zijn uitgekomen van wat ik toen schreef! In deze video deel ik stukken uit mijn brief aan mijzelf, vertel ik wat er allemaal uit is gekomen en deel ik met je hoe je dit ook kunt doen.

Dankbaar zijn waar je vandaan komt

We willen altijd alleen maar beter, harder en sneller. Soms worden de normaalste dingen vanzelfsprekend en zie je ze niet meer. Door te reizen ervaar je weer hoe bevoorrecht wij zijn in Nederland.

In deze video deel ik een gesprek met je dat ik had met mijn taxichauffeur op Bali.

Hoe ga je om met een dip als je alleen reist?

Alleen reizen heeft veel voordelen maar het kan ook eenzaam voelen, zeker als je een dip hebt. Hoe ga je daar mee om? Wat kan je dan doen? Hoe zorg je er voor dat je jezelf er zo snel mogelijk weer uit haalt zodat je weer kunt genieten van je business en de plek waar je bent?

Subscribe now

 

Voor als je locatie onafhankelijk onderneemt of wilt ondernemen en je meer vrijheid, helderheid en focus wilt.

Subscribe op mijn YouTube kanaal en klik op het belletje.

Iedere dinsdag + vrijdag een nieuwe video.

Vervolg: Visum aanvragen bij de ambassade van Indonesië in Singapore

Een dag later ging ik terug naar de ambassade van Indonesië in Singapore om mijn paspoort inclusief visum op te halen.

Hoe dat verliep deel ik met je in deze video zodat je precies weet wat je kunt verwachten als je ook visarun naar Singapore wilt doen.

Visum aanvragen bij de ambassade van Indonesië in Singapore

Bij de ambassade van Indonesië in Singapore kun je een visum aanvragen van 60 dagen zodat je opnieuw 2 maanden op Bali kunt verblijven zonder dat je tussendoor hoeft te verlengen.

Hoe de aanvraagprocedure precies werkt is nergens op internet te vinden. In deze video deel ik met je wat je moet doen en waar je aan moet denken zodat je helemaal voorbereid bent om je aanvraag goed in te dienen.

In de video heb ik het ook over een brief. Een voorbeeld daarvan vind je hier: http://bit.ly/2TflPP1

Hoe word je succesvol?

Wat doen succesvolle ondernemers wat anderen niet doen? Daar is een rode draad in te vinden. Wat als je die rode draad ook stap voor stap in jouw leven gaat toepassen? Wat gaat dat dan betekenen voor jou en voor je business?

In deze video deel ik een paar eigenschappen van succesvolle ondernemers zodat jij die stap voor stap ook in jouw leven kunt toepassen.

Nadeel van locatie onafhankelijk werken

Locatie onafhankelijk werken heeft vele voordelen zoals het opdoen van inspiratie, je vrije tijd besteden op te tofste plekken van de wereld en internationale ondernemers ontmoeten die precies met hetzelfde bezig zijn dan jij.

Maar er zitten ook zeker nadelen aan locatie onafhankelijk werken. Daar ga ik het in deze video met je over hebben.

Exclusief: ik deel mijn strategie

Veel ondernemers zie ik maar wat doen. Ze hopen dat er snel meer klanten komen. Ze denken dat regelmatig posten op Instagram voldoende is als het gaat om het hanteren van een strategie.

In deze video deel ik exclusief mijn strategie zodat je kunt zien hoe je een sneeuwbaleffect kunt creëren wat in je hele business doorwerkt. Deze strategie gaat veel verder dan structureel posten op de socials.

Wat is vrijheid voor Emile Ruig

Emile Ruig is de eigenaar van de Social Sellers Community. Hij helpt ondernemers met het organisch en dus onbetaald laten groeien van je bereik. Een key element in het organisch laten groeien van je bereik en regelmatig posten en ook snel reageren als er reacties binnenkomen.

Hoe gaat Emile daar mee om als hij vrijheid zo belangrijk vindt? Hoe gaat hij om met het tijdsverschil met Nederland aangezien hij in Jakarta woont?

Dit en nog heel veel meer rondom het thema vrijheid zie je in dit interview met mij en Emile.

Wat doe je tijdens crisistijden in je business?

Het voordeel van wonen en werken hier op Bali is dat je heel veel meer (internationale) businessowners ontmoet. Zo had ik een gesprek met een ondernemer van 32 jaar uit LA, eigenaar van een 7-figure business. Ik vroeg hem hoe hij om gaat met crisis situaties in zijn business.

Het antwoord wat hij gaf inspireerde mij. Dat deel ik graag met je in deze video.

Als je struggelt met content maken

Heb jij ook wel eens geen zin om content te maken? Vind je het lastig om het consistent vol te houden? Heel eerlijk? Ik ervaarde dit zelf ook met het opnemen van deze YouTube video’s.

Ik had een onwijs groot inzicht, veranderde mijn strategie en nu heb ik er WEL weer plezier in. Wat er gebeurde en hoe ik dat deed?

Dat deel ik in deze video.

Locatie onafhankelijk ondernemen: 5 tips voor werken vanuit een nieuwe spot

Locatie onafhankelijk werken betekent dat je waar dan ook ter wereld je tijdelijke kantoor weer op kunt zetten. Maar hoe doe je dat? Hoe raak je snel vertrouwt met een nieuwe plek? Hoe kan je de eerste dagen op een nieuwe spot het beste besteden?

Ik deel vijf tips hoe ik dat heb gedaan toen ik aankwam in Canggu op Bali om vanuit hier vier maanden te werken.

Wat is vrijheid voor Alex Malone

Alex Malone is eigenaar van twee bedrijven waaronder het platform voor remote werken genaamd Meetings in the Sun. Wat betekent vrijheid voor haar? Hoe heeft ze vrijheid in haar dagelijkse leven geimplemeneerd? En wat zijn de nadelen van zoveel vrijheid in je leven?

Ik ga met haar in gesprek in het prachtige Canggu op Bali.

Wat is vrijheid? Een nieuw concept

Vrijheid is de belangrijkste kernwaarde van veel ondernemers. Vrijheid is een breed begrip en betekent voor iedereen wat anders. Maar is dat wel zo? Is vrijheid voor iedere ondernemer iets anders? Of is er een rode draad in te ontdekken? En wat is de downside van vrijheid?

In deze video deel ik meer over mijn nieuwe concept hoe ik daar achter ga komen.

Mijn eerste week op Bali

Yes! Ik ben op Bali aangekomen om vanuit hier vier maanden te werken.

Hoe was mijn eerste week? Wat doe ik om mij snel thuis te voelen?

Je ziet het in deze video.

Hoe zorg je dat je bedrijf next level gaat?

Next level gaan met je business. Dat klinkt aantrekkelijk en zouden we allemaal wel willen.

Maar hoe doe je dat? Wat is het belangrijkste om te doen?

Ik deel het met je in deze video.

Als je dit zegt of denkt hou je je eigen groei tegen

Als ondernemer wil je groeien, maar dat lukt niet altijd. Degene die jou daarin tegenhoudt, dat ben je vaak zelf.

In deze video deel ik welke gedachte jou (onbewust) tegenhoudt in je groei en wat je hier aan kunt doen.

Hoe bereik je je doelgroep?

Een veelgestelde vraag in de Facebook Community ‘Digital Nomads en Vrijheidsondernemers’ is hoe je je doelgroep bereikt.

Daarom besloot ik om hier een video over op te nemen. Heb jij nog toevoegingen op de video hoe jij je doelgroep bereikt? Deel het in de comments onder deze video. Je krijgt altijd een reactie.

Hoe bereid ik mij voor op 4 maanden werken vanuit het buitenland?

Op 8 januari vlieg ik voor vier maanden naar Bali om vanuit daar te werken. Hoe bereid ik mij voor op vier maanden werken vanuit het buitenland?

Ik deel het met je in deze video zodat je weet wat je kunt verwachten wanneer jij vertrekt om voor langere tijd vanuit het buitenland te werken.

Mijn 10 goede voornemens voor 2020

Goede voornemens voor 2020 zie ik als mijn intenties voor het nieuwe jaar. Ik geloof er niet in dat je per 1 januari ineens je hele leven om moet gooien. Ik denk dat het wel goed is om een bepaalde richtlijnen voor jezelf te beschrijven. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je hierdoor bewust en onbewust in 2020 hier vanzelf naar toe werkt.

In deze video deel ik mijn 10 goede voornemens voor 2020 om jou te inspireren. Wat worden jouw goede voornemens voor 2020? 

Wat is een digital nomad?

Wat is een digital nomad? Wat houdt het in? Wanneer ben je een digital nomad en wanneer niet?

Deze vragen beantwoord ik in de video.

Hoe train je discipline?

Discipline is een van de belangrijkste karaktereigen-schappen als ondernemer. Wil je succesvol worden dan is het belangrijk om discipline te trainen. Het klinkt lastiger dan het is. Er is namelijk een manier waarop je zonder enige moeite volhoudt. Hoe? Dat deel ik in deze video.

Hoe stel je doelen voor 2020?

Doelen stellen voor 2020 is belangrijk! Tegelijkertijd wil je niet te veel of te grote doelen stellen omdat je anders blokkeert. Hoe weet je dan hoe je wel doelen moet stellen zodat je ze ook echt gaat behalen? Check deze video.

5 beste investeringen van 2019

De laatste dag van het jaar! Wat zijn de beste investeringen die ik dit jaar heb gemaakt? Wat heeft dat mij gebracht?

Dat deel ik met jou in deze video.

7 ondernemerslessen van Bill Gates

Inside Bill’s Brain, een documentaire over Bill Gates op Netflix. Eerlijk gezegd wist ik niet meer van hem dat hij de oprichter is van Microsoft en daardoor enorm rijk is geworden. Wat kunnen wij als ondernemers van hem leren? In deze video deel ik 7 lessen met jou die ik uit de documentaire heb gehaald.

Hoe deel je jouw vrije dagen in?

Hoe deel je je vrije dagen in zodat je er echt optimaal van kan genieten? Dit is een vraag die mij laatst gesteld werd.

In deze video deel ik 3 tips hoe je dit kunt doen.

Hoe hou je de interactie hoog op Instagram?

Naar aanleiding van mijn 5 dagen offline in Limburg (check ook de vorige video) ontving ik de vraag hoe ik de interactie op mijn Instagram hoog heb gehouden tijdens mijn offline-dagen. Want met 5 dagen offline kakt je interactie volledig in en kan je weer helemaal opnieuw beginnen, toch? In deze video deel ik hoe ik hier tegenaan kijk.

3 belangrijkste inzichten na 5 dagen OFFLINE

Eind november 2019 besloot ik om alleen naar een Airbnb in Limburg te vertrekken en daarbij 5 dagen volledig offline te gaan (mobiel en laptop op vliegtuigstand). In deze video deel ik de 3 belangrijkste inzichten na 5 dagen offline.

Hoe start je een mastermind?

Als je het boek ‘Think and Grow Rich’ hebt gelezen van Napoleon Hill dan weet je dat een Mastermind onmisbaar is als je succesvol wilt zijn.

Maar hoe start je een Mastermind?

Hoe pak je dat aan?

5 redenen waarom je geen vrijheid ervaart als Digital Nomad

Je bent ondernemer geworden om maximale vrijheid te ervaren. Helaas raak je toch in de waan van de dag en is soms de vrijheid alsnog ver te zoeken. Je bent aan het struggelen en ziet door de bomen het bos niet meer. Herkenbaar?

In deze video geef ik je 5 redenen waarom de vrijheid als digital nomad alsnog ver te zoeken is.

9 tools voor digital nomads

In deze video deel ik 9 onmisbare tools voor jou als Digital Nomad. Zonder deze tools wordt het lastig om de wereld over te reizen en vanaf waar dan ook te werken. Ik zorg er voor dat je niets vergeet.

Stoppen of doorgaan?

Heb je een dipje of weet je niet welke keuze je op dit moment moet maken? Dan is het lastig om te besluiten of je met iets moet stoppen of dat je juist moet doorgaan. Maar hoe weet je nu wat je moet doen? Ik deel het in deze video.

Hoe ga ik om met Instagram?

Johan van Houten van het bedrijf Digiminderen interviewde mij over het gebruik van Instagram. Hoe is het om als ondernemer online te zijn op Instagram maar tegelijkertijd je focus te kunnen behouden op al het andere werk wat er te doen is?

Checklist-13 tips voor meer vrijheid als digital nomad - Myrthe Warmenhoven mockup

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang de checklist gratis

Ontdek de checklist met 13 tips voor nog meer vrijheid in je business en je leven.

Bedankt voor je interesse! Je ontvangt de checklist zo snel mogelijk in je mailbox

Myrthe-Warmenhoven-Bali-4

Ik doe mee aan de BOLD Challenge

Vul je mobielnr in zodat je de content kort en to the point per app ontvangt tijdens de challenge van 25 t/m 29 mei.
No worries, je nr wordt alleen gebruikt voor de challenge en ik ga je niet bellen...

You have Successfully Subscribed!