Over Myrthe

Ahh wat leuk dat je mij beter wilt leren kennen. Ik zal hier wat meer over mijzelf vertellen. Heb je een vraag of lijkt het je leuk om samen te werken? Laat onderaan een bericht achter:)

Reisverslaafd

Na mijn Master aan de VU besloot ik een reis te maken voor 3 maanden naar Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja en Indonesië. Dat zelfde jaar vloog ik ook naar Tanzania.

Terug in Nederland stortte ik mijzelf in het loondienstbestaan. Van Noordwijk tot Amsterdamse Zuid-as, ik haalde er geen voldoening uit. De mooie reizen die ik tussendoor maakte binnen en buiten Europa waren elke keer een klein lichtpuntje waar ik naartoe leefde.

In 2017 besloot ik mijn baan op te zeggen en weer voor langere tijd weg te gaan. Dit keer ging ik naar Nieuw-Zeeland, Myanmar, Singapore, Maleisië en weer naar Indonesië.

Terug in Nederland was ik weer doodongelukkig in het loondienstbestaan. Ik besloot het roer compleet om te gooien. Ik verdiepte mij in persoonlijke ontwikkeling en online ondernemen. Mijn eigen bedrijf werd een feit. Nu heb ik alle vrijheid om zo veel te reizen als ik wil:)

 

Always stretch yourself

2018 was een shit jaar. Mijn relatie ging uit en nog maar een paar maanden later stapte als mede-eigenaar uit mijn bedrijf. Binnen een paar maanden verloor ik mijn relatie, mijn huis en mijn werk.

Het klinkt dramatisch (en het was zeker ook super shit) maar ik wist dat ik ruimte had gemaakt voor nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. Eind 2018 besloot ik te investeren in de New Business Woman Academy van Mabel en Crystal. Zij hebben mij compleet aangezet op mijn purpose in life. Als dikke bonus kreeg ik al deze ondernemende vriendinnen er bij.

Investeren in jezelf en de juiste mensen om je heen verzamelen is het beste wat je kunt doen als je bepaalde doelen in je leven wilt behalen. Dat wist ik al wel, maar door deze ervaring ben ik het ook echt gaan voelen:)

 

Nog altijd investeer ik regelmatig in mijzelf. Zo ben ik bij een seminar van Michael Pilarczyk geweest (alles over persoonlijke ontwikkeling) en ben ik al meerdere malen bij een seminar van Eelco de Boer geweest, zie ook de foto:) (alles over online ondernemen). Binnenkort vlieg ik naar Londen voor een seminar van Tony Robbins (persoonlijke ontwikkeling).

Leer van de besten, leer van degene die het hele pad al bewandeld heeft. Vind het wiel niet opnieuw uit maar profiteer gelijk van alle kennis, tips, tricks en tools.

Collabs

Met Ebrina van @destamstafelpodcast had ik een gesprek over vrijheid, reizen en keuzes maken.

Alles in je leven is het resultaat van de keuzes die je hebt gemaakt. Maar als zoveel van een keuze afhangt, hoe weet je dan wat de juiste keuze is?

Hier kan je het interview met Ebrina van de @stamtafelpodcast terugluisteren.

Instagram it is

Ik ben heel actief op Instagram Stories🙂 Kijk achter de schermen mee in mijn leven van #reizen #ondernemen en #persoonlijkeontwikkeling 

Thee + taart date

Heb je een vraag of denk je dat we meer voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur mij gerust een bericht of mail naar myrthe@myrthewarmenhoven.nl