Over Myrthe

Hi! Ik ben Myrthe

Ik noem mijzelf geen Digital Nomad maar een Vrijheidsondernemer. Een ondernemer die zijn business en leven zo inricht om volledige vrijheid te kunnen ervaren.

Waar iedereen linksaf gaat, een klein deel rechtsaf omdat ze anders willen zijn dan de rest, ben ik degene die rechtdoor loopt. Niet om cool te zijn, niet om anders te zijn, maar gewoon omdat ik voel dat rechtdoor voor mij de beste optie is.

Het is niet iets wat ik heb verzonnen, het zit gewoon in mijn systeem. Ik leef volledig trouw aan mijzelf, en als dat soms even niet het geval blijkt te zijn dan pak ik het zo snel mogelijk weer terug…

Funny facts

Reizen

Ik heb een liefde voor reizen. Zo heb ik bijvoorbeeld twee wereldreizen gemaakt. Het liefste reis ik naar Azië. Ik voel mij daar echt thuis.

Studie

Ik heb MSc Business Administration  gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Stories

Ik ben actief op Insta stories waar ik regelmatig tips en Q&A’s geef.

Huidige lokatie

Momenteel in NL maar vanaf januari weer vanuit Bali.

Sport

Ik sport minimaal 4 keer per week in de sportschool. Je kunt pas mentaal fit zijn als je fysiek fit bent en andersom.

P

Positief

Ik zit vol energie en sta positief in het leven. Toen ik alles kwijtraakte dacht ik: beter, nu heb ik de kans om mijn hele leven opnieuw in te richten zoals ik het wil!

Leef trouw aan mijzelf

Ik heb een hekel aan blind de regels volgen in de maatschappij zoals ‘huisje, boompje, beestje’. Ga vooral doen wat bij jou past en niet wat iedereen zomaar doet.

Online ondernemen junkie

Stiekem ben ik een klein nerdje. Ik vind alles leuk aan online ondernemen en ik leer dan ook regelmatig bij door boeken, podcasts, seminars etc.

In 2018 werd mijn toenmalige relatie verbroken waardoor ik genoodzaakd was te verhuizen. Niet kort daarna besloot ik te stoppen als mede-eigenaar van een bedrijf. Binnen zes maanden tijd had ik geen relatie, geen huis en ook geen bedrijf meer.

Wat zou jij doen? Zo snel mogelijk een baan regelen zodat je ergens een huis kunt huren? Dat is wat in onze maatschappij ‘normaal’ wordt gevonden. Maar ik leef er voor om een eigen bedrijf te runnen vanaf waar ter wereld ik ook maar wil. Een baan in loondienst en een huis in Nederland past totaal niet in dat plaatje. Dat is in mijn hoofd dus ook nooit een optie geweest.

Ik besloot om op 30 jarige leeftijd weer terug te gaan naar mijn ouders om vanuit daar mijn eigen bedrijf op te zetten zodat ik vervolgens waar dan ook ter wereld kan werken. Zijn er mensen die daar geen reet van begrepen? Zijn er mensen die daar een mening over hadden? Het zal wel. Maar fuck dat…

Volledig trouw leven aan jezelf en daardoor ook in je bedrijf geeft mij het optimale gevoel van vrijheid. Dat gun ik jou ook!

Nu help ik Digital Nomads zoals jij om ook de volledige vrijheid in hun business en in hun leven te ervaren. Dat doe ik door:

Hoe we te werk gaan...

U

Helderheid

Samen kijken we naar wie jij bent, waar jij naartoe werkt, waar je tegenaan loopt en hoe jij je business nu hebt ingericht.

Wat is mogelijk?

Samen kijken we naar nieuwe mogelijkheden in je leven en in je business. Bye bye blinde vlekken...

Actie

Samen gaan we aan de slag met het actieplan. Ik help jou niet alleen als mentor, maar ook door daadwerkelijk mee te werken. We bundelen onze krachten.

Contact

Bellen / Whatsapp

06-18113408

Mail

hello@myrthewarmenhoven.nl

Checklist-13 tips voor meer vrijheid als digital nomad - Myrthe Warmenhoven mockup

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang de checklist gratis

Ontdek de checklist met 13 tips voor nog meer vrijheid in je business en je leven.

Bedankt voor je interesse! Je ontvangt de checklist zo snel mogelijk in je mailbox

Maak kans op 90 minuten coaching t.w.v. €565,-

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief en maak kans op 2x 45 minuten coaching. Als extra bonus ontvang je ook nog eens een toffe traveljournal!

Super leuk dat je meedoet! Hou je mailbox op zaterdag 12 oktober in te gaten om te zien of je gewonnen hebt.

Myrthe Warmenhoven Digital Nomad Vrijheidsondernemer Business Coach 2

Gratis webinar: 9 hacks voor meer focus in je business

Laat je gegevens achter om je plek te reserveren op dinsdag 10 december om 20.00 uur

Bedankt voor je interesse! Je ontvangt de checklist zo snel mogelijk in je mailbox