Doorbreek de waan van de dag

Twee jaar terug werkte ik 40 uur per week en de reistijd naar mijn werk kostte mij 4 uur per dag. s’ Avonds had ik geen energie om nog iets te ondernemen. Dat wilde ik ook niet. Ik was blij dat ik een keer niets aan m’n hoofd had.

Soms sleepte ik mijzelf naar de sportschool. Het idee dat mijn vrije avond bij thuiskomst al weer voorbij was frusteerde mij enorm. De volgende dag weer 8 uur door te zien komen op kantoor voordat ik weer iets voor mijzelf kan doen.

Ik leefde praktisch van vrije avond naar vrije avond, van weekend naar weekend. Maar in het weekend werden alle (verplichte) familie- en vriendenfeestjes gepland. Ook mijn vrije tijd was gevuld met verplichtingen.

Te druk? Dat bepaal ik zelf wel!

Ik voelde mij enorm geleefd. Ik zat midden in de ratrace. Dit kan het idee van het hele leven toch niet zijn? Hoe ga ik dit nog 40 jaar tot mijn pensioen volhouden?

Ik voelde dat er meer moest zijn dan van 9 tot 5 op kantoor zitten. Ik verlangde naar een leven waar ik van veel grotere waarde kon zijn. Dat ik iets doet wat direct en zichtbaar bijdraagt aan een mooier leven van anderen. 

Ik wilde mijn leven op mijn eigen voorwaarden leven! Niet op de voorwaarden van mijn baas, of van mijn familie of vrienden. Ik bepaal zelf wel waar ik mijn tijd wel en niet aan besteed!

Ik wilde mijn eigen keuzes maken. Niet geleefd worden door de ratrace of door de moetjes uit de maatschappij.

Kies voor meer vrijheid in je leven!

Ik besloot het leven te gaan leven waar ik later geen spijt van zou krijgen. Wat wil ik doen voordat ik dood ga? Voor mij is dat zo veel mogelijk van de wereld zien. Zo veel mogelijk inspirerende mensen ontmoeten.

Ga jij pas genieten wanneer je met pensioen gaat? Of wanneer je baas akkoord geeft voor 2 weken vakantie in augustus? Wake up! Je leven is NU! Het kan voorbij zijn voordat je het weet. Dat heb jij ongetwijfeld ook in je directe omgeving ervaren.

Ik zegde mijn baan op, ik starte mijn tweede wereldreis en ik besloot nooit meer in loondienst terug te keren.

Maar Myrthe, je moet toch geld verdienen? Dat kan toch niet zomaar? Het antwoord is: jawel, dat kan wel! Ik investeerde duizenden euro’s aan persoonlijke ontwikkeling en ik leerde dat er nog zoveel meer is dan een leven van afstuderen-werken-pensioen vol verplichtingen en wensen van anderen!

Myrthe heeft mij geïnspireerd om echt voor mijzelf te kiezen en te luisteren naar mijn hart. Wanneer ik nu een keuze maak dan vraag ik mijzelf af: is dit echt een keuze vanuit mijn hart, of toch beïnvloed door mijn omgeving?

Myrthe Lisanne Glasbergen 

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om uit de waan van de dag te breken zodat zij het leven gaan leiden waar zij later geen spijt van krijgen – X Myrthe

}

Meer tijd

Alle verplichtingen die niet in mijn leven passen heb ik verwijderd. Vriendschappen die niet meer werken en banen waar ik niet gelukkig van werd. Daardoor ervaar ik nu meer rust, ruimte en tijd.

Meer vrijheid

Vroeger ervaarde ik dagelijks stress en verdriet omdat ik niet de dingen kon doen die ik diep van binnen wilde. Nu ben ik samen met wie ik wil, wanneer ik wil, hoe lang ik wil en reis ik de hele wereld over.

Een kado aan jezelf

Er is nog zoveel meer dan dat we op school hebben geleerd. Keuzes maken, trouw zijn aan jezelf, persoonlijke doelen stellen en realiseren, je mindset zo programmeren dat je alles kan bereiken wat je wilt.

 

Online Masterclass #onetickettofreedomplease

 

In de Online Masterclass deel ik al mijn kennis en inzichten met jou hoe je uit de waan van de dag breekt. Kennis waar ik de afgelopen jaren duizenden euro’s aan heb besteed om dit te leren.

Ik deel al deze kennis met jou omdat het leven te kort is om in de waan van de dag te blijven hangen. Voor je het weet is je leven voorbij en is het te laat om de dingen te doen waar je altijd al van droomde!

 

In de Online Masterclass ontdek je:

 

 • Welke regels we onszelf opleggen die jou tegenwerken.
 • Wat je daar aan kunt doen.
 • Wat het leven is waar jij gelukkig van wordt.
 • Wat je vandaag al kunt doen om de eerste stap te zetten naar jouw gelukkige leven.
 • Welke elementen in je leven bijdragen aan hoe je je voelt.
 • Hoe je een negatief gevoel in een seconde kunt ombuigen naar iets positiefs.
 • Welke beperkende gedachtes jou weerhouden van datgeen wat je eigenlijk wilt doen
 • Hoe je deze beperkende gedachtes kunt doorbreken
 • Hoe je omgaat met een omgeving die hier niet mee bezig is.
 • Hoe je mensen vindt die hier wel mee bezig zijn.
 • De kracht van gelijkgestemden waarbij 1+1 = 11 is.
 • Hoe je zo effectief mogelijk omgaat met je tijd.
 • Hoe je bewuste keuzes maakt.
 • Hoe je dicht biji jezelf blijft wanneer je bepaalde keuzes maakt.
 • Concrete tips voor meer tijd in een dag.
 • Hoe je omgaat met een omgeving die het niet eens is met de keuzes die jij maakt of die daar wat van te vinden hebben.
 • Concrete tips en een plan van aanpak hoe je na de Online Masterclass ook nog door kunt pakken.
 • Hoe je je motivatie hoog houdt.
 • Hoe je werkt aan een doel terwijl je allerlei verplichtingen hebt waar je zo snel niet onderuit komt.
Q

De Online Masterclass is NIET

 

 • Het opleggen van een bepaalde levensstijl. Ik inspireer om het leven te leiden waar je later geen spijt van krijgt. Hoe dat leven er uit ziet, dat is voor iedereen verschillend.
 • Grote extreme veranderingen in je leven doorvoeren als enige manier om successen te behalen. Het is mogelijk, maar kleine subtiele aanpassingen in je leven leveren op termijn net zo veel waarde.
 • Resultaten behalen zonder inzet. Je krijgt ook geen sixpack van sportvideo’s kijken op YouTube (wow, was dat maar waar!). 
R

De Online Masterclass is WEL

 

 • Mijn eigen leven als case-study. Ik ben open over mijn reis, zoektocht en mijn ups en downs zodat je niet dezelfde fouten hoeft te maken. Alle kennis die ik deel heb ik doorleefd. 
 • 4 weken lang! Inspirerend, motiverend en stof tot nadenken.
 • Vragen die je voor jezelf kunt beantwoorden. Dat geeft het meeste inzicht in je leven.
 • Een nieuwe boost in je leven. Nieuwe onderwerpen waar je nog nooit eerder aan hebt gedacht. Gegarandeerd nieuwe inzichten en ideeën. 
t

Voor wie is de Online Masterclass?

 

 • Als je iets in je leven wilt veranderen maar je hebt geen idee wat, laat staan hoe.
 • Als je je gevangen voelt in de waan van de dag.
 • Als de dagen, weken en maanden aan je voorbij schieten maar je niet het idee hebt dat je écht geleefd hebt.
 • Als je van vakantie naar vakantie leeft.
 • Als je het idee hebt dat er meer in het leven moet zijn dan werken.
 • Als je dingen doet waar je eigenlijk geen zin in hebt.
 • Als je het gevoel hebt dat het leven wat je nu leidt (of lijdt) niet volledig past bij wie je écht bent.
 • Als je een bepaalt toekomstbeeld in je hoofd hebt maar geen idee hebt hoe je daar komt.
 • Als je bang bent dat je later niet het leven hebt geleid wat je écht had gewild.

Ik ken Myrthe als iemand met super veel energie. Ze helpt mij om te blijven focussen en om mijn dromen waar te maken. Door haar begeleiding zet ik nu de stappen die ik al lang wilde maar niet durfde te zetten.

Johan van Houten 

Dit is niet voor mij

Iedereen kan altijd op ieder moment in zijn leven bewuste keuzes maken voor meer vrijheid in je leven. 

Vrijheid is voor iedereen anders. Ik zeg niet dat jij ook ontslag moet nemen en volgende week op wereldreis moet gaan. Ik zeg niet dat jij ook een eigen bedrijf moet beginnen en duizenden euro’s in persoonlijke ontwikkeling moet stoppen.

Ik zeg wel dat je het leven moet gaan leiden waar je later geen spijt van krijgt. Dat je niet op je sterfbed denkt: shit, had ik maar…

Wat vrijheid voor jou betekent en hoe je daar stap voor stap naartoe werkt, dat is voor iedereen super relevant!

Ik ben te laat

Zit je helemaal vast in je leven wat je hebt opgebouwd? Zie je niet hoe je meer vrijheid in je leven kan toevoegen om de dingen te doen die je eigenlijk wilt doen?

Onzin! Alles is mindset. Als je denkt dat het niet gaat lukken, dan gaat het niet lukken. Als je denkt dat het wel gaat lukken, dan gaat het wel lukken.

Je bent tot veel meer in staat dan dat je denkt.

Mijn leven veranderen is moeilijk

Onzin! Waarom zou het moeilijk zijn? Als je op 1 dag je hele leven compleet wilt omgooien kan het inderdaad wel een uitdaging zijn.

Maar om er maar een cliché in te gooien: Rome is ook niet in 1 dag gebouwd;)

Als je iedere dag kleine simpele keuzes maakt voor meer vrijheid in je leven, kijk waar je dan over 1 jaar staat! Of over 5 jaar!

BONUS #1

 

Als je je nu aanmeld kom je in een groep met gelijkgestemden. 

Zo blijf je in de vibe en kun je met elkaar connecten, eventueel in real-life.

 

De waarde van een Mastermind-groep inclusief wat het voor mij persoonlijk betekent heeft deel ik ook met je in de Online Masterclass.

 

Dubbele win-win dat je de groep met gelijkgestemden er ook direct bij krijgt:)

 

 

BONUS #2

 

 

Iedere week geef ik een live Q&A. Ja, je leest het goed: iedere week! Je kunt mij alles vragen. 

Hou je er niet van om veel vragen te stellen? Ook geen probleem. Je kunt lekker op de achtergrond meekijken of mij persoonlijk een vraag insturen via een DM.

Als er geen vragen zijn dan deel ik sowieso waardevolle extra content waar je ook nog wat aan hebt.

Gegarandeerd iedere week nieuwe waardevolle extra content dus!

 

Myrthe heeft een hele fijne energie en oordeelt niet. Ze kan heel goed luisteren en weet dan altijd precies het juiste advies te geven. Door de gesprekken met Myrthe heb ik geleerd om de beslissingen te nemen die goed voor mij zijn.

Garcia Stans

Dan is natuurlijk de vraag, wat is een goede investering voor de Online Masterclass #onetickettofreedomplease?

Ik zal eerlijk met je zijn. Dit is de allereerste Masterclass die ik ooit heb gemaakt. Alle kennis en inzichten die ik de afgelopen jaren heb opgedaan zitten er in.

Ik heb meer dan € 8.700 geinvesteerd in verschillende seminars en coachingstrajecten in binnen- en buitenland.

Mijn Finance coach zei dat deze Online Masterclass daarom minimaal € 1.000 waard zou zijn. Maar daar voel ik mij (nog) niet comfortabel bij.

Daarom heb ik besloten dat de investering voor de Online Masterclass 197 euro is.

De Online Masterclass begint in de eerste week van juni.

Alleen deze maand kan je een Early Bird prijs claimen van 97 euro excl btw.

Daarna gaat de prijs omhoog naar 197 euro en niet veel later zal de prijs nog verder stijgen.

Meld je dus nu aan voordat de prijs verder omhoog gaat.

Alleen in de maand mei voor maar 97 euro excl btw

Meld je nu aan want de prijs gaat omhoog in...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Resultaat

Ontvang de beste tools, kennis en inzichten in 4 weken wat mij 2,5 jaar en meer dan € 8.700 heeft gekost.

Bonussen

Profiteer van de bonussen zoals een besloten groep met gelijkgestemden en de wekelijkse Q&A.

 

Nu earlybird voor 97 euro

Alleen in de maand mei. Daarna gaat de prijs omhoog naar 197 euro excl btw.