Selecteer een pagina

Wat raad je mij aan?

Ga next level met jouw business

Ben je klaar voor de volgende stap maar raak je overdonderd door alles wat tegenwoordig online aangeboden wordt? Hieronder deel ik de producten, tools en boeken die mij als ondernemer grote stappen vooruit hebben gebracht. Doe er je voordeel mee!

Even eerlijk: Sommige links hieronder zijn affiliate links. De prijzen zijn hetzelfde of zelfs goedkoper dan normaal. Door via deze pagina een product te bestellen ontvang ik een kleine bijdrage zodat ik in de toekomst nog meer toffe content met jou kan delen en producten van mede-ondernemers kan promoten. Misschien wel jouw product?

Tools

WebinarGeek

Ik ben een groot fan van webinars geven. Je bent zichtbaar, bouwt een sterke band op met je volgers, je e-maillijst gaat door het dak en niet geheel onbelangrijk: je verkoopt je diensten!

Asana

Asana heb ik altijd open staan. Met kleuren voor verschillende type afspraken wordt het heel overzichtelijk. Het fijnste is dat je je afspraken af kunt vinken, het beste gevoel ever!

MoneyBird

Als ex-accountant raad ik dit boekhoudpakket absoluut aan! Het is super eenvoudig in gebruik. Daar hou ik van! Normaal kun je 2 maanden gratis proberen maar via deze link 4 maanden!

Trello

In Trello hou je eenvoudig je projecten bij. Ik heb niet alleen een bord voor mijzelf maar ook voor mijn klanten zodat ik de voortgang in de gaten kan houden.

Canva

Ideaal om zelf afbeeldingen te maken zoals toffe posts voor Instagram of banners voor je Facebookgroep en/of Linkedinpagina. 

Mailblue

De Nederlandse aanbieder van Active Campaign. Super fijn om Nederlandse support te hebben. Lekker funnels bouwen! Ik word er stiekem heel erg blij van.

Producten

Midori Journal

Als ondernemer kan je niet zonder journal. Deze journal vind ik heel fijn omdat het klein, compact en licht is. Je koopt elke keer nieuwe navullingen.

E-reader

Er gaat niets boven een echt boek. Maar als online ondernemer kun je vanaf overal werken, dan is het ook wel fijn om niet overal zware boeken mee te moeten tillen.

Noise Cancelling koptelefoon

Ik kan niet meer zonder! Heerlijk om je af en toe af te sluiten en in je eigen bubbel te werken. Hierdoor kan ik veel geconcentreerder werken.

Boeken

Think and grow rich

Iedere keer wanneer ik dit boek lees haal ik er weer nieuwe inzichten uit. Ik vind dat iedere ondernemer dit boek in bezit zou moeten hebben.  

4-Hour workweek

Dit boek heeft bij mij voor een mindset switch gezorgd als het gaat hoe je je bedrijf inricht. Het gaat niet om hard werken maar om slim werken.

The code of the extraordinary mind

Is alles wat we geloven wel waar? We worden op een bepaalde manier opgevoed maar wat als alles anders is als wat we denken. Dit boek heeft mijn visie op de wereld verbreed.

Samenwerken?

Vul onderstaand formulier in en laten we online meeten

9 + 11 =

Checklist-13 tips voor meer vrijheid als digital nomad - Myrthe Warmenhoven mockup

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang de checklist gratis

Ontdek de checklist met 13 tips voor nog meer vrijheid in je business en je leven.

Bedankt voor je interesse! Je ontvangt de checklist zo snel mogelijk in je mailbox