Mis jij de vrijheid die je ervaarde tijdens je reizen?

Hoi! Ik ben Myrthe. Op de foto zie je mij in Spanje, op workation met een groep mede-ondernemers. Werken met wie ik wil, waar ik wil en wanneer ik wil. Mijn ultieme gevoel van vrijheid!

Maar dat is niet altijd zo geweest. Drie jaar terug zat ik nog zielig tussen vier muren weg te kwijnen totdat het 17.00 uur zou worden. Op een dag was het genoeg. Ik nam de beslissing om ontslag te nemen en mijn tweede wereldreis te maken.

Die ene beslissing heeft alles voor mij veranderd. Op reis dacht ik na over de toekomst. Ik besloot om permanent voor het gevoel van vrijheid te kiezen door te starten met ondernemen.

Nu drie jaar later heb ik twee bedrijven opgezet, meer dan €10.000 geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling en kennis over online ondernemen.

Dit alles doordat ik op die ene dag die ene beslissing heb gemaakt. Een leven vol vrijheid, dat gun ik jou ook!

Myrthe heeft mij enorm geïnspireerd met haar manier van denken en leven. Ze doet de dingen echt op haar eigen manier, volgens haar eigen regels. Authentiek en vol lef. Een inspiratie voor velen.

Birgit Kraijenoord 

Myrthe heeft mij geïnspireerd om echt voor mijzelf te kiezen en te luisteren naar mijn hart. Wanneer ik nu een keuze maak dan vraag ik mijzelf af: is dit echt een keuze vanuit mijn hart, of toch beïnvloed door mijn omgeving?

Myrthe Lisanne Glasbergen 

Ebook Decision Maker popup

Klaar met het 9-tot-5 leven?

Neem de beslissing om het anders te gaan doen. Download het grats e-book

You have Successfully Subscribed!