fbpx

Het enige netwerk voor ambitieuze online ondernemers

De BOLD Community is een inner circle van de beste online topondernemers (to be) die elkaar helpen groeien naar de top.

 

Waarom de BOLD Community?

Als online ondernemer miste ik een groep gelijkgestemden om mij heen. Een kleine besloten groep met alleen ambitieuze online ondernemers die de beste willen worden / zijn binnen hun niche.

Ik kon het niet vinden, dus ik ben het zelf gestart. Eind mei 2020 lanceerde ik de BOLD Community.

Wekelijks komen we online samen. De kracht van de BOLD Community is dat iedereen een andere expertise heeft binnen de groep en we elkaar adviseren en verder helpen. Een relaxte en open sfeer met ambitieuze go getters.

Myrthe Warmenhoven Bali 6

Meet de BOLD members

Nienke Appels

Nienke Appels

Brand Strategist

Merkenbouwer voor ondernemers die een nieuw merk willen lanceren. Met haar expertise helpt zij haar klanten om branding op een strategische manier in te zetten. Hoe positioneer je jezelf? Wie is nu echt je doelgroep en hoe kun je die het beste aanspreken?

Manon van Gaal

Manon van Gaal

Event Expert

Workations, retreats of een ander event? Manon denkt graag met je mee op het allerhoogste niveau om jouw klanten een onvergetelijke ervaring te geven. Haar hart gaat sneller kloppen van events met een hoger doel zodat jouw klanten terugkijken op een life changing ervaring.

Daniëlle de Jong

Daniëlle de Jong

Marketingcoach

Daniëlle weet hoe je stopt met aanrommelen en serieus aan de slag gaat met je marketing, zodat je jouw ideale klanten aantrekt. Zij zet zelfstandig, online ondernemers op het juiste marketingspoor door middel van haar online programma’s en 1:1 coaching.

Lian Mutsers

Lian Mutsers

Psycholoog

Psycholoog voor ambitieuze, gedreven mensen die geneigd zijn om aan hun eigen behoeften voorbij te gaan. Met haar expertise en ervaring helpt zij haar klanten om een burn-out te voorkomen of juist om uit een burn-out te komen. Daarbij staat Lian voor een lange termijn oplossing in de vorm van een toolkit met vaardigheden waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Emile Ruig

Emile Ruig

Storyteller & Founder Conversie Club

Verhalen laten informatie tot leven komen zodat de data die je deelt mensen inspireert en in beweging brengt. Emile laat zien hoe je dat doet. Naast zijn bedrijf heeft hij zijn krachten gebundeld met Funnel Copywriter Ernst-Jan waarbij zij binnen de Conversie Club ondernemers transformeren tot scherp schrijvende conversie machines. 

Johan Terink

Johan Terink

Coach krachtige keuzes

We maken allemaal keuzes, elke dag. Door anderen bewust te maken van deze keuzes, weet Johan je onderliggende motivatie te activeren, waardoor je meer haalt uit je business en je leven. Hij brengt graag een positieve verandering in het leven van mensen en motiveert anderen het maximale te bereiken.

Sander van der Velden

Sander van der Velden

E-Commerce

Ondernemend, enthousiast en gestructureerd. Sander gebruikt zijn eerdere ervaring als projectmanager bij het runnen van verschillende webshops. Met to-do lists en duidelijke actiepunten brengt hij structuur aan en zorgt hij ervoor dat ze op koers varen en groeien.

Myrthe Warmenhoven

Myrthe Warmenhoven

Founder BOLD & Webinar expert

Naast Founder van de BOLD Community is Myrthe ook Founder van de BOLD Academy. In de academy helpt zij online ondernemers om vanuit focus en structuur te groeien naar de top. Webinars spelen hierin een belangrijke rol. 

Wat maakt de BOLD Community uniek?

Ongoing

Exclusief voor ambitieuze online ondernemers die al volop in business zijn.

~

besloten

De kwaliteit van de groep blijft gewaardborgd doordat niemand zich zomaar kan aanmelden.

R

Investering = commitment

Geen gratis Facebookgroep maar een betaalde professionele community met gecommiteerde members.

Over de BOLD Community

Review Emile
Review Emile
Manon review BOLD
Sander review BOLD
Review Emile

Wat hebben BOLD members gemeen?

laptop

online ondernemers

We runnen allemaal onze business online.

light

Goals

We hebben allemaal een groter doel waar we naartoe werken en we zijn rete ambitieus om dat te bereiken. We zitten in the game voor de langere termijn.

nerd

Nerd

Stiekem zijn we allemaal een beetje een nerd. We kunnen makkelijk uren praten over onze eigen expertise omdat het simpelweg onze passie is.

Vliegtuig

Locatie onafhankelijk

We werken waar vandaan we maar willen. Of dat nu is vanuit Mexico, Spanje, Portugal, Marokko, Londen, Indonesië of ‘gewoon’ in Nederland.

boeken

Persoonlijke ontwikkeling

We zijn hongerig naar groei. We worden instant gelukkig van boeken over online ondernemen, marketing, copywriting, mindset, investeren, beleggen, bio hacking en persoonlijke ontwikkeling.

positieve vibes

Positieve vibes

We hebben allemaal een positieve vibe, ook tijdens tegenslagen. We blijven optimistisch en zetten door. Onze inzichten en struggles delen we met elkaar. We zijn open minded en leren graag van nieuwe zienswijzes.

Interesse in de BOLD Community?

Laat hieronder je gegevens achter om te zien of je binnen BOLD past

9 + 13 =

Gratis weggever_ Meer klanten door webinars

Ontvang de gratis checklist

Ontdek met meer dan 35 tips hoe jij meer klanten aantrekt door webinars.

Bedankt voor je interesse! Je ontvangt de checklist zo snel mogelijk in je mailbox